‘Ninovement’ organiseerde op zaterdag 29 december een kerstconcert met Free Souffriau en Barbara Dex in de Abdijkerk in Ninove.

Bomvolle Abdijkerk voor Free Souffriau en Barbara Dex

Barbara Dex zingt voor bomvolle Abdijkerk in Ninove

‘Ninovement’ organiseerde op zaterdag 29 december voor de vijfde keer een kerstconcert in de Abdijkerk van Ninove. Free Souffriau trad voor de tweemaal op. Barbara Dex was de special guest op het kerstconcert.

Free Souffriau bracht er kerstnummers uit haar kerstalbum ‘Goud, Wierook en Mirre’, aangevuld met enkele nummers van Ann Christy. Miguel Wiels, Vlaams artiest, componist en producent, en nog drie muzikanten gaven haar muzikale ondersteuning.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X