Donderdag moet Jenne De Potter sleutel stad Zottegem afgeven

Martine Van Den Broucker, de voorzitter van de carnavalsraad, legt de laatste hand aan de prinsenwagen

Donderdagavond, stipt om 20u11, moet burgemeester Jenne De Potter de sleutel van de stad Zottegem afgeven aan Prins Carnaval Groot Zottegem Christian.

De sleuteloverhandiging heeft plaats in woonzorgcentrum Egmont. Vanaf dan is de stad Zottegem wekenlang in de ban van carnaval. Te beginnen met het kindercarnaval vrijdagnamiddag in Velzeke, daarna volgt de stoet in Sint-Goriks-Oudenhove. De eerste carnavalsstoet van het land! Zaterdag passeert de stoet in Zottegem. De week erna vrijdag in Erwetegem en zaterdag in Sint-Maria-Oudenhove. Lees meer over het programma via onderstaande link.

Integraal programma Carnaval Zottegem!

 

X