MOTORCROSSTEAM ROELANDT-ROMAN 2019 WERD VOORGESTELD

Michelbeke, 06/01/2019 – Zondag werden de teampiloten van Motorcrossteam Roelandt-Roman voorgesteld in zaal de Vierklaver langs de Groenstraat.
(eerste foto L: OPEL-TEAM-ROELANDT-ROMAN-2019-A)
Op de eerste rij van de foto L : de piloten Jonas de Meuleneire, Lieven Wieleman, Alessio en Sven Roelandt en Jarno de Meuleneire. Rechtstaand:  het bestuur van het team met Dieter Roman, Emilien Roelandt, Michel Roman, Patrick Roelandt, Kristof De Smet en Sofie Roelandt. Het team heeft met Lieven Wieleman terug een Belgisch Kampioen MCLB (Motorcross Liefhebbers Bond) in de categorie Nieuwelingen B (zie tweede foto R )

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X