Toria en Sissen : De vrouwen na de jaarovergang

Sissen komt thuis van zijn eerste werkdag na het nieuwe jaar  en ploft met een diepe zucht in de zetel.

Sissen : Wat heb ik nu toch weer verkeerd gedaan? Ik snap ze niet, die vrouwen op mijn werk. De godganse dag hebben ze het over niks anders  dan over het eten dat ze hebben klaargemaakt tijdens de feestdagen en ’s middags zitten ze magere yoghurt en augurken te eten. Wanneer ik dan zeg dat een goeie bechamelsaus met bloemkool en lekkere frietjes toch veel lekkerder is trekken ze een gezicht alsof ze moeten braken en maken ze wilde gebaren. En dan zeggen ze dat het eigenlijk hun venten zijn die met regime bezig zijn en dat zij alleen maar ‘mee doen’. Echt waar,… vrouwen komen van Venus en mannen van v éé él verder dan mars. En wat eten we vandaag want  ik scheur van de honger.

Toria :

Sissen : Toria? Hallo… Toria…

(Beeld zonder klank)