Ook de Zottegemse senioren vierden carnaval!

Carnaval Zottegem stopt niet na een weekend: na de stoet op zaterdag en de kinderen op zondag nemen de senioren het carnavalsroer over op maandag. Meer dan 400 uitbundige senioren maken de driedaagse van het Feestcomité zo compleet.

Seniorenkeizer Vic en Seniorenkeizerin Claudine namen hen op sleeptouw en swingden erop los op de tonen van Leo’s Life Band. De dansvloer stond de hele namiddag afgeladen vol met superactieve senioren tot rond de klok van zeven. “Carnaval leeft duidelijk bij Zottegemnaren van alle leeftijden,” besluit voorzitter Lieven Buysse. Het Feestcomité Zottegem zet z’n programma nog verder deze week met een bezoek aan het ziekenhuis, het Woonzorgcentrum Egmont en de beschutte werkplaats.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X