Plaatsbezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke

Plaats bezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke voor kandidaat uitbaters.

Plaatsbezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke

Kandidaat uitbaters van het nieuwe Cultuurcaf é in het Cultuurhuis in aanbouw in Merelbeke brachten woensdagmiddag een plaats bezoek aan de werf. Op de infovergadering   daagden zo’n 15 geïnteresseerden op en voor de sessie vandaag waren er naast 5 deelnemers ook een aantal verontschuldigden.

Plaatsbezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke.

De opening is voorzien in het voorjaar van 2020. Voor het cultureel caf é van zo’n 240 vierkante meter zoekt de gemeente nog uitbaters.  Kandidaten moeten wel over de nodige ervaring beschikken en ook zelf heel wat centen in het gebouw stoppen. Want een groot deel van de binnenafwerking, installatie en inrichting van professionele keuken en bar, alle verlichting en meubilair zijn door de nieuwe uitbaters zelf te voorzien. Een kostenplaatje dat door de architecten geraamd wordt op 307.000 euro.  Hiervoor krijgt de nieuwe uitbater wel een concessieovereenkomst met een looptijd van 15 jaar van 2020 tot 2034. Kandidaten kunnen nog tot 1 februari een dossier indienen bij  het AGB Merelbeke, Dienst contractbeheer, Hundelgemsesteenweg 353 in 9820 Merelbeke.  De info is terug te vinden op de site van de gemeente.    

Meer info? Neem contact op met Micha ël Pector, vrijetijdscoördinator, 09 210 32 14, micha ël.​pector@​merelbeke.​be

Plaatsbezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke. De theaterzaal in aanbouw.
Plaatsbezoek aan het nieuwe Cultuurhuis in Merelbeke.