Eerste erotische poetsbedrijf in Vlaamse Ardennen blijkt schot in de roos

10/01/2019 – Vlaamse Ardennen –  Een professionele poetsvrouw die je huis onder handen neemt in lingerie, topless of zelfs helemaal naakt. Sinds kort kan het via Clean Magic, een erotisch poetsbedrijf met als uitvalsbasis Geraardsbergen. Wij spraken met Elissa van Clean Magic.

Hoe kwam je op het idee om met erotisch poetsbedrijf te beginnen?

“Ik loop al twee jaar met dit idee rond om zo een bedrijf op te starten. Vijf maand geleden besloot ik de stap te zetten om dit in onze streek op de markt te gooien en ik kan enkel concluderen: hier is vraag naar want ik heb nog geen minuut stilgezeten. Voorlopig doe ik dit alleen, maar door het groot aantal aanvragen ben ik op zoek naar dames die net als ik trots zijn op hun lichaam en graag poetsen. Het concept is simpel: u zorgt voor het poetsgerief, wij voor het entertainment”.

Verwachten de klanten dan niets meer dan enkel een poetsbeurt van zo een schaars geklede aantrekkelijke dame?

“Voor alle duidelijkheid, wie meer verwacht dan een visueel prikkelend spektakel moet ik doorverwijzen naar een escortservice. Daar doe ik dus niet aan mee. Ik hanteer   een ‘kijken mag, aankomen niet’-regel. Willen ze zichzelf bespelen, dat is aan de klant zelf om te bepalen, maar mijn regels zijn duidelijk. Ik kom bij de klant aan in gewone kledij en kleed mij dan om in een ruimte daarvoor voorzien. Dan ga ik aan de slag met de poetsbeurt. Foto’s en videos nemen sta ik niet toe en er mag maar één persoon aanwezig zijn bij het spektakel. Ik beloof een sexy kijkervaring waar zowel de klant als ik zich goed bij voelt.”

Hebben sommige klanten soms bepaalde verzoekjes?

“Dat gebeurt wel” lacht Elissa “zo had ik eens een klant die mij geboekt had en toen ik daar aankwam stond hij klaar met een berenpak in zijn handen. Hij wou dat ik poetste in een berenpak. Ik vraag mij nog steeds af waarom hij een voorkeur had voor een veel te warm berenpak in plaats van een vrouw in sexy lingerie”.

https://cleanmagic.be/