Arne Rateau gaat naar Parijs voor finale Top Model Belgium

Arne Rateau (15) uit Schendelbeke trekt begin februari naar Parijs voor de finale van Top Model Belgium. Arne werd gekozen uit een selectie van 7.000 kandidaten. Hij hoopt op een internationale modellencarrière. Deze selectie opent de deuren naar de reclamewereld.

Arne loopt school in het Gemeenschapsonderwijs in Geraardsbergen en volgt er Economie-Talen. Hij is al een tijdje met de modewereld bezig. “Ik waagde mij aan een compleet nieuw avontuur en koos voor de modellenwereld. Ik werd geselecteerd uit 7000 kandidaten en mocht deelnemen aan de halve finale in Antwerpen.”

Op 3 februari treedt Arne met 25 medekandidaten in het strijdperk om de titel van Top Model Belgium in de categorie Fotomodel Boys. Uiteraard hoopt hij te winnen.

Julien Borremans