Seniorenraad gaat de filmtoer op

Dankzij de Seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 4 februari 2019 in de theaterzaal De Kluize Scheldewindeke gaan kijken naar de topfilm ‘The Lady in the Van’. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle.

‘Lady in the Van’ is een Britse  biografische komedie uit 2015 die het waargebeurde verhaal vertelt van de bijzondere relatie die zich ontwikkelde tussen de schrijver Alan Bennett en een oude dame die gedurende 15 jaar leefde in een bestelwagen die ze geparkeerd had op zijn oprijlaan. Met Maggie Smih en Alex Jennings.   Dankzij de geweldige acteurs en het boeiende verhaal blijft de film tot de laatste scene aanspreken. We zien een betoverende Maggie Smith als het vrouwelijke hoofdpersonage.

De film start om 14 u. Kostprijs: 5 euro (film, koffie, gebakje). Tickets verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindeke, seniorenverenigingen Okra en Neos.   Reporter 17