En de genomineerden voor de 15de Groene Pluim zijn …

18/01/2019 – Zottegem –  Op zaterdag 26 januari 2019 reikt Groen Zottegem voor de 15e keer de “Groene Pluim” uit. Deze jaarlijkse traditie is een blijk van waardering voor een persoon of organisatie die zich het voorbije jaar liet opmerken op sociaal, cultureel en/of ecologisch vlak.

De pluim zal dit jaar uitgereikt worden door federaal parlementslid, Stefaan Van Hecke. De uitreiking van de Groene pluim vindt plaats op de Boekenzolder van het Egmontkasteel. Iedereen is welkom vanaf 19u waar Groen Zottegem trakteert op een hapje en een drankje.

Uit de 9 kanshebbers zijn drie genomineerden weerhouden:

  • VZW Benefiet Haïti
  • Cultuurwerking Sotteghem
  • Cycling for Trees.

Dit jaar wordt er aan de winnaar een kunstwerk van de Zottegemse kunstenares Ann Ruyssinck geschonken.

Lees ook: Winnaar vorig jaar