Zottegemnaar Bert Schietse nieuwe directeur De Zonnewijzer

Zottegemnaar Bert Schietse is de nieuwe directeur van Go! basisschool De Zonnewijzer in Munkzwalm.

Hij vervangt Marie-Claire De Keyser (63) – eveneens een Zottegemse – die noodgedwongen vervroegd met pensioen diende te gaan. Tijdens haar emotionele afscheid op school kreeg De Keyser een roos van elke leerling. Ook bij het team leerkrachten en de andere directieleerkrachten. Ze stond bekend als een gedreven persoonlijkheid, met een hart voor de school. Bert Schietse stal op zijn beurt de harten van de leerlingen, zeker nadat hij ze trakteerde op ijsjes. Hij komt over van het Koninklijk Atheneum Zottegem waar hij beleidsmedewerker en adjunct-directeur was.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X