Merelbeke: Goud voor Paul en Norma.

Zaterdag werden Coup é Paul en De Coster Norma ontvangen in de raadszaal van Merelbeke met het nieuw bestuur voor hun gouden bruiloft.

Coup é Paul en De Coster Norma huwden op 24 december 1968 te Wetteren en hebben drie kinderen Bart, Koen en els samen zorgden ze voor zeven kleinkinderen.                                                     Paul was onderwijzer in het bijzonder onderwijs bij de Broeder van Liefde te Gentbrugge. Heel actief bij verschillende verenigingen voorzitter okra Munte, KGB, gezinsbond,…… Tussendoor vindt hij nog tijd om te gaan bridge en te gaan biljarten.

Norma was verpleegster in het UZ Gent, na de zorg van de kinderen nam ze de draad terug op en begon te werken bij Caritas Melle.Samen zijn ze heel actief bezig in het verenigings-leven van Merelbeke.