Karateclub Kachi stoomt zich klaar voor vierde editie Maitoshi Kachi Trophy

Toen karateclub Kachi in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten ze onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit Belgi ë en Nederland. Blijkbaar voldeden ze hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden, met onder andere toppers als Rob en Brian   Timmermans. Dit jaar mogen ze zelf 15 karateka’s ontvangen uit Engeland.

Om een vlekkeloze organisatie te kunnen waarborgen en de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden, zullen ze het maximum aantal deelnemers proberen te houden op ongeveer  500 deelnemers. Dat aantal deelnemers zou ons normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur.

Net zoals bij de vorige edities, organiseren ze opnieuw wedstrijdreeksen in Kata, Kata per Ploeg en Kumite.

Er wordt opnieuw voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club die de meeste podiumplaatsen weet te verzilveren en twee bijkomende Bekertrofee ën bovenop: eentje voor de Club die zich op positieve wijze liet opmerken qua Fair-Play en algemene houding EN een Trophy voor de meest opgemerkte verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi.

Informatie  Maitoshi Kachi Trophy

Wanneer: Zondag 03 Februari 2019 om 8u30
Waar: Stedelijke sporthal – Parklaan 15 – 9400 Ninove
Prijs: VVK: 7 euro, Kassa: 10 euro (Kaarten te bestellen bij jurgen.de.nil@telenet.be)