‘Het zijn er van den Anker’ blij met interesse van Ankerschool

Het comit é ‘Het zijn d’er van den Anker’, dat werk maakt van de uitgave van een (foto)boek en tentoonstelling over het reilen en zeilen van de wijk Anker,   is heel opgetogen dat het Ankerschooltje gaat deelnemen aan het project ‘Het zijn d’er van den Anker’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De drijvende krachten Monique Roels en Lut De Block krijgen tot hun grote vreugde respons van de Vrije Basisschool Oosterzele die maar al te graag het project pedagogisch wil ondersteunen. Wie foto’s, tastbaar materiaal, verhalen, getuigenissen, anekdotes, vertellingen, …heeft kan dat nu nog als de bliksem indienen. Snel wezen, neem vandaag nog contact op met Monique Roels, 0471 / 03 42 68, Lut De Block, 0496 / 81 36 55.

Directeur Joris Raemaekers: ‘Een ideale gelegenheid voor de kleuters om een stuk geschiedenis van de wijk en de gemeente Oosterzele te leren verkennen. We gaan in het kader van ‘Het zijn d’er van den Anker’ vier koppeltjes kleuters laten trouwen in het gemeentehuis. Dit past perfect in ons thema   ‘Houden van…’, dat gestart is op 28 januari 2019 en loopt tot en met 23 februari 2019. De huwelijksceremonie gaat door op vrijdag 15 februari 2019 van 9 u 30   tot 10 u 30 u. Op onze kijkdag van zaterdag 23 februari 2019 houden we dan in het Ankerschooltje een trouwreceptie voor alle ouders met beelden van het trouwfeest’, glimt directeur Joris Raemaekers.       Reporter 17

X