Vastgoedbediende moet zich verantwoorden voor schriftvervalsing en diefstal

30/01/2019 – Sint-Lievens-Houtem –  Een man uit Sint-Lievens-Houtem moet zich op 14 februari in de correctionele rechtbank van Oudenaarde verantwoorden voor schriftvervalsing en diefstal.

Volgens verschillende makelaarskantoren uit de regio zou hij als toenmalige bediende in hun kantoor de hoofding van onderhandse verkoopsakten verwisseld hebben met fictieve kantoren om zo de voorschotten zelf te kunnen incasseren. Ook zou hij het mandaat van een kantoor bewust hebben laten verlopen, om een pand zo zelf te kunnen verkopen en het voorschot voor zich te houden. In het Nieuwsblad meldt de man dat de aantijgingen fel overroepen zijn. Volgens hem gaat hem om vastgoedklanten die al dan niet terecht zijn overgenomen. Het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) laat weten een onderzoek te zijn gestart.

Lees meer: Het Nieuwsblad

(Bron Het Nieuwsblad)

X