Groen Horebeke reikte Groene Pluim uit

Groen Horebeke heeft op haar nieuwjaarsreceptie in zaal de Kroon de Groene Pluim uitgereikt aan Celestin Brewaeys.
Celestin organiseerde in de zomer van 2018 voor het eerst het muziekfestival Achterhof in St.-Kornelis-Horebeke.
De Groene Pluim gaat elk jaar naar een persoon of organisatie die zich op sociaal, cultureel of ecologisch vlak heeft ingezet in Horebeke. Het initiatief van Celestin Brewaeys kon Groen Horebeke bekoren. “De gezellige weide waar Achterhof plaatsvond, vormde het decor waar jonge talentvolle muziekgroepen uit de Vlaamse Ardennen het publiek vermaakten. Iedereen was welkom en bovendien ging de opbrengst van Achterhof naar The Ocean Cleanup, een project dat het plastic afval uit de oceanen wil opruimen”, verduidelijken Petra De Sutter en Filip Hebbrecht van Groen.
De winnaar kreeg een kunstwerk overhandigd dat van de hand is van Meyke de Leeuw.

X