Leerlingen muziek, woord en dans Filiaal Oosterzele tonen podiumkunsten in GC De Kluize

Voor een zalige voorstelling ben je op vrijdag 8 februari 2019 om 19 u 30 in GC De Kluize Scheldewindeke aan het juiste adres. De leerlingen muziek, woord en dans van het Filiaal Oosterzele presenteren met veel trots de voorstelling ‘Op trot’. De drie afdelingen tonen hun podiumkunsten. Er zullen zo’n 150 leerlingen op de planken staan, begeleid door zo’n 20 leraren. (Reporter 17, ).

Met dit optreden schakelt filiaal Oosterzele nog een versnelling hoger. Ook dit keer zal de voorstelling een breed geïnteresseerd publiek boeien. Je beleeft het best live. Wanneer de leerlingen het beste van zichzelf geven spatten de emoties van het podium. Zin om het zelf mee te maken? Filiaal Oosterzele, met directeur Andy Dhondt op kop, zal je graag met familie, vrienden, kennissen, verwelkomen op vrijdag 8 februari in de akoestische perfecte concertzaal in GC De Kluize. Je krijgt een gevarieerd programma geserveerd. Plezier dat je met velen deelt, is plezier dat zichzelf vermenigvuldigt. Het optreden zal nu ook weer indruk maken. Smul mee van de verrassing die het Filiaal Oosterzele u te bieden heeft. De leerlingen zijn van plan om er stevig in te vliegen. Het Filiaal Oosterzele bouwt verder op zijn succesrecept van de vorige jaren. De voorstelling zal nu ook met veel enthousiasme gebracht worden. Het wordt sowieso een sterke editie. De opvoering moet de temperatuur in de theaterzaal de hoogte injagen. Zeker weten, Filiaal Oosterzele palmt GC De Kluize in, en wil nog maar eens tonen waar het mee bezig is.

Tickets kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.   Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.     Reporter 17