Chiro Windeke serveert stoverij met frietjes

Op zondag 24 februari vanaf 11 u 30 tot 14 u o
rganiseert Chiro Windeke traditiegetrouw zijn eetfestijn ‘Friet met Stoverij’ in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke. Het eetfestijn van Chiro Windeke staat voor sfeervol en lekker eten. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke stoverij ‘op grootmoederswijze’ en geniet vooral van de typische Chiro-sfeer. Het bruisend Chiro-team zal er alweer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Je kan op zondag 24 februari in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun Chiro Windeke. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Goed nieuws voor vegetari ërs, zij kunnen meegenieten van een overheerlijke burger. Deelnemen kost 15 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. Leiding van jeugdbewegingen krijgen een gratis aperitief. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij alle leiding. Er kan ook al ingeschreven worden via onderstaande link; https://goo.gl/forms/WQrzKi9Biq0gedJ52.       Reporter 17