Groen Spaghetti-festijn in Parochiecentrum Balegem

Op zaterdag 23 februari vanaf 17 u 30 kan je in het Parochiecentrum, Poststraat 48 in Balegem in een ontspannen sfeer komen tafelen. Proef de specialleke’s van Groen Oosterzele, bio-spaghetti bolognaise of een veggie variant. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het Spaghetti-festijn van Groen Oosterzele, dat is telkens lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Zeg zelf, 14 euro voor aperitief en spaghetti. Kinderen smullen tegen 7 euro. Lekker eten hoeft dus niet duur te zijn. Groen Oosterzele zal de smaakpapillen verwennen. Je komt naar het Parochiecentrum in Balegem voor de gezelligheid. Voor de laatste gaatjes is er een verleidelijk en gevarieerd dessertbuffet. Stemmige achtergrondmuziek zal het eetfestijn opfleuren. ‘Het is een uitgelezen moment om elkaar beter te leren kennen op een ongedwongen manier, en te keuvelen over wat er je na aan het hart ligt in je buurt en in heel Oosterzele. We staan open voor jullie suggesties, vragen en maken er graag werk van’, klinkt het bij het Groen-bestuur en mandatarissen. Je krijgt de unieke gelegenheid kennis te maken met de drie gemeenteraadsleden Roswitha Gerbosch, Simon Van Der Heyden, Jeroen Logghe. Bewonder ook de kunstwerken van Steven Verstuyft. Voor de kinderen is er een speel- en doe-hoek.
Graag inschrijven voor 18 februari 2019 via overschrijving met vermelding van aantal (kind/volwassenen) en soort (Bol./Veg) op rekening BE26 4441 6490 4129 of mail naar evenementen@groenoosterzele.be. Iedereen is welkom.                   Reporter 17