foto jbv

‘Oosterzele Onderneemt’ beloont trouwe klanten die aankopen bij lokale handelaars

foto jbv

In de raadzaal in Oosterzele had op maandag 4 februari de prijsuitreiking plaats van de eindejaaractie die georganiseerd werd door ‘Oosterzele Onderneemt’ in samenwerking met het gemeentebestuur. De actie liep van 1 december 2018 tot en met 15 januari 2019. Het doel is de lokale handel stimuleren in Oosterzele. Met een volle spaarkaart kwam je in aanmerking om een waardebon van 25 euro te winnen. (Reporter 17, foto JVB)

Voorzitter Hugo Verstraeten wenste iedereen een gelukkig en gezond jaar. Hij blijft het belang van de buurtwinkels verdedigen als een leeuw. Hugo Verstraeten: ‘Er waren   819 deelnemers aan de eindejaaractie. We danken alle deelnemers voor hun steun aan de lokale economie. Er is van alles te vinden in Oosterzele. Freedelity: eind 2015 waren er 3.391, eind 2017 reeds 5.289 en op 31 december 2018 zijn er 5.859 unieke klanten bij de zes deelnemende handelaars. De top drie van geregistreerde klanten: Delicatessen Chantal: 3.551, Het Zoeteke: 1.888 (daar is Carine bijzonder trots op), Bulth é: 1.083’, speechte voorzitter Hugo Verstraeten, de drijvende kracht achter ‘Oosterzele Onderneemt’. Van een mooi succes gesproken. Waarom het ver zoeken als je het in eigen gemeente kunt vinden? De service en de vriendschap die je lokaal kan krijgen is de toegevoegde waarde van de lokale economie.
Winnaars Eindejaaractie en Freedelity E-id
Eindejaaractie: Nadine De Spiegeleer, Wauter Muys, Vic Van Caeneghem, LV Jo ëlle, Marleen Pandelaere, Monique Sprangers, Filip Vermeiren, Marleen Verdonck, Bernice De Ganck, Geert De Roo, Marleen Saelens, Bianca Van Audenhove, Mieke Vermassen, Cecile Van Hessche, Nancy De Maertelaere, Stokerij Van Damme, Marijke Heeze, Marleen Baele, Willy De Winne, Jo Dierickx, Caroline Temmerman, Marc Melkebeke, Barbara Stubbe, Carine Waeyterans, Marc De Wilde.
Winnaars vorige actie niet afgehaalde waardebonnen: Sabine Bogaert, Barbara Stubbe, Jolien Uytterhaegen, Gaby Van Den Bossche, Ghislaine Berlo, Yvette Brackenier, Paulette Rahoens.
Freedelity digitale Eid-klantenkaart
Els De Cock, Hans Beeckman, Barbara Van Bun, Sarah De Ruyter, Julien De Malder é, V éronique Tavernier, Caroline Pauwels.
Sinds maart 2014 kan je bij vijf handelaars in Oosterzele gebruik maken van je elektronische identiteitskaart als klantenkaart. Voorzitter Hugo Verstraeten zei het met veel trots, er waren eind 2018 precies 5.859 klanten. Je spaart punten. Per kwartaal worden bonnen uitgeloot. Ook jij   kan bonnen winnen. Doe zoveel mogelijk aankopen bij de handelaar die gebruik maakt van de Freedelity E-id klantenkaart: Bistro Onder den Toren (Oosterzele), Stokerij Koffiehuis Van Damme (Balegem), Het Zoeteke (Scheldewindeke), TEVAMA (Oosterzele), Delicatessen Chantal (Oosterzele).
Welkom Orville Cottenie
Voorzitter Hugo Verstaeten stelde het bestuur voor van ‘Oosterzele Onderneemt’ en verwelkomde Orville Cottenie, kersvers schepen van lokale economie. Hij bracht een hommage aan de afscheidnemende schepen Jean Marie De Groote, die drie jaar schepen was van lokale economie. Ze ontvingen een mooi boek ‘Ondernemen in 2030’.
De niet – aanwezige winnaars krijgen tot en met 15 maart 2019 de kans om hun waardebon af te halen bij Het Zoeteke, Stationsstraat, 23, Scheldewindeke, 09/ 362 97 52, 0471 / 36 35 34.       Reporter 17