Opgepast nationale staking op 13.02.2019

We waarschuwen onze lezers voor eventuele ongemakken tijdens de nationale staking van komende woensdag 13 februari.

Best vooraf informeren welke sectoren kunnen getroffen worden. Zo deelt Brussels Airlines nu mee dat de 222 vluchten met deze maatschappij niet zullen doorgaan. Een overzicht en de mogelijkheid tot aanpassing of terugbetaling werd ons door Brussels Airlines medegedeeld

Update nationale staking in België:  Brussels Airlines annuleert de overige 32% van haar vluchten op 13 februari

De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers alternatieve reisoplossingen of terugbetaling van ticket.

Op basis van informatie over de vermoedelijke omvang van de nationale staking op 13 februari, gaat Brussels Airlines ervan uit dat de operaties op Brussels Airport ernstig getroffen zullen zijn door deze acties van verschillende . Daarom werd besloten om de overige 72 vluchten die eerder gepland waren voor die dag te annuleren. Het volledige programma van Brussels Airlines van 13 februari, met 222 vluchten wordt geannuleerd. Dat heeft gevolgen voor de reisplannen van meer dan 16,000 passagiers.

Met de proactieve annuleringen wil Brussels Airlines haar klanten de mogelijkheid geven om hun reisplannen op voorhand aan te passen en wil ze het ongemak voor de reizigers  zoveel mogelijk beperken.

Brussels Airlines biedt alle betrokken reizigers een alternatieve reisoplossing aan. Passagiers met een geannuleerde vlucht die niet meer willen reizen kunnen een volledige terugbetaling van hun ticket aanvragen.

De huidige situatie van alle vluchten op 13 februari is beschikbaar op www.brusselsairlines.com

Voor herboekingen verzoekt de luchtvaartmaatschappij haar klanten om hun reisagentschap of Brussels Airlines te contacteren via:  Het Brussels Airlines Service Center +3227232362

Terugbetalingen kunnen worden aangevraagd op www.brusselsairlines.com/refund
of via het reisagentschap van de passagier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X