Zottegemnaar ontdekt dat hij dubbelganger heeft

14/02/2019 – Zottegem   – Deze ochtend konden we volgende post lezen op de facebookpagina van Studio Brussel: “Dit is Steven. Steven werkt al 29 jaar bij  Studio Brussel. Hij zorgt er al jaren voor dat jullie gewonnen tickets en Afrekening-cd’s goed terechtkomen. De komende weken zal hij er ook voor zorgen dat alle 1001 tickets die jullie vandaag winnen in jullie mailbox belanden. Hartjes voor Steven.  #WeWantMore”.

Menig Zottegemnaar zag in de ijverige StuBru werknemer niemand minder dan local Steven Heylens. Echter, dit is Steven Heylens helemaal niet. “Ik geef toe, ik moest zelf twee keer kijken om te zien dat ik het niet was” laat Steven ons weten “mij zal je nooit, maar dan ook nooit met een buideltasje zien rondlopen”. Men zou denken dat het leuk is te ontdekken dat men een dubbelganger heeft, maar voor Steven is het kommer en kwel “Mijn telefoon staat niet stil, of ik Afrekening CD’s heb, of ik nog tickets voor Metallica heb. Ja, ik heb een ticket ja en ook Afrekening CD’s, maar ik wil die zelf houden”.

Daarom bij deze een warme oproep. Laat Steven Heylens met rust! Hij werkt niet voor Studio Brussel maar voor Colruyt Group. Jullie kunnen hem dus wel contacteren voor al uw laagste prijs aanpassingen.

Steven van Studio Brussel
Steven Heylens uit Zottegem