archief foto

Kommil Foo brengt zijn mooiste liedjes en verhalen

archief foto

Veeg de slapers uit uw ogen, het ronduit schitterend Kluize — team heeft een specialleke voor jou in petto. Trriiing! Het is tijd voor Kommil Foo. Op woensdag 20 maart en donderdag 21 maart telkens vanaf 20 u brengen Raf en Mich Walschaerts (Kommil Foo) in GC De Kluize Scheldewindeke hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen uit hun dertigjarige carrière. Uit al dat materiaal werd ‘Oogst’ geboren, hun allernieuwste voorstelling. (Reporter 17)

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karaktervolle stemmen: meer heeft het legendarische broederpaar niet nodig om het publiek in de Oosterzeelse cultuurtempel een memorabele avond te bezorgen. Iedereen weet dat de gebroeders Walschaerts cabaret met grote C maken. Liedjes op hoog niveau. In perfect Nederlands. Humor staat bovenaan hun agenda. De chemie tussen de broers, het ping — pong tussen Raf en Mich, zit altijd goed. De ingredi ënten die van Kommil Foo telkens een groot succes maken, zijn grotendeels dezelfde. Er is altijd plaats voor humor, zang, vertellen en verassende acts. Een smaakvolle cocktail. Klasse zal in hun rijke ‘Oogst’ alweer bovendrijven.
Tickets kosten 22, 21, 20, 19 en 18 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.       Reporter 17