vlnr Wouter vande Winkel, Jordy De Dobbeleer, Yves de Roder en Annelies Lievens

Groen Ninove kiest voor een nieuw bestuur

vlnr Wouter vande Winkel, Jordy De Dobbeleer, Yves de Roder en Annelies Lievens

Yves de Roder werd unaniem verkozen tot voorzitter van Groen Ninove. Yves heeft al heel wat voorzitterservaring, zo was hij gedurende 4 jaar voorzitter van de vakvereniging voor boomverzorgers en medeoprichter van de Beroepsvereniging voor Boomverzorgers en Boomtechnisch raadgevers. Yves: “Ik wil die ervaring graag ten dienste stellen van onze lokale groep. Na 25 jaar ondernemerschap ben ik momenteel  opleidingscoördinator en vakspecialist en leerde ik hoe je mensen kan motiveren. We willen zo tot een verdere verbreding van de afdeling in Ninove    komen.

Verbreding van de groep, meer zichtbaarheid en een goeie communicatie zijn alvast de inzet voor de komende jaren.

Jordy De Dobbeleer was reeds ‘keeper van the purse’ en werd gisteren eveneens unaniem verkozen om zijn werk als penningmeester verder te zetten.

Annelies Lievens was geen kandidaat om zichzelf op te volgen en is tevreden met het nieuwe bestuur. Annelies: “Deels door drukke professionele bezigheden en na vier jaar voorzitterschap, vind ik het wel tijd om de fakkel door te geven. Het was een eer om voorzitter te zijn van zo’n fijne bende en wens de groep veel succes toe. We weten immers allen dat Ninove voor heel wat uitdagingen staat en een positieve groene schwung broodnodig is!

X