Toneel gezelschap Vreugd in Deugd schenkt 1500€ aan de zorgdorpen De Heide Merelbeke

Ieder jaar kiest de toneelgezelschap Vreugd in Deugd van Sint-Lievens Houten en goed doel uit om met de opbrengst van het programma boekje en vereniging te ondersteunen.

Zaterdag werd met een bestuur delegatie van toneelgezelschap Vreugd in Deugd in het cafetaria van De Heide een cheque van 1500€ overhandigd, het programmaboekje bracht 750€ op en daar boven werd het verdubbeld tot 1500€. Het zou aan gewent worden om de bewoners een toffe vakantie aan zee te laten beleven.

Dit jaar werd de zorgdorpen  van vzw De Heide Merelbeke gekozen. De Heide is een centrum voor personen met een beperking. Deze zorg is integraal, omvat alle levensdomeinen, en wordt aangeboden vanuit een breed spectrum. Zorgdorpen is een netwerkorganisatie voor personen met een zorgvraag die tijdelijk of permanent willen ondersteund worden. Op die manier proberen we iedere persoon met een zorgvraag maximale kansen te geven om te komen tot een optimale ontplooiing en deelname aan alle aspecten van het maatschappelijke leven.

X