groepsfoto van De Collega's Lierde

De Collega’s Lierde serveerden “nen dagschotel voor het goede doel”.

Nen dagschotel voor het goede doel.

Om het startgeld te vergaren dat nodig is om deel te nemen aan de 100 km-run van Kom Op Tegen Kanker organiseerden De Collega’s Lierde een eetfestijn onder de naam van “Nen dagschotel voor het goede doel”. Meer dan zevenhonderd deelnemers kwamen genieten van eerlijke “boerenkost” aan een eerlijke prijs. Het was daarbij ook hartverwarmend vast te stellen dat het Lierdse gemeentepersoneel, naast dagdagelijks ten dienste van de bevolking te staan, zich als één team inzette voor het goede doel.

De Collega’s Lierde.

Vier leden van het gemeentepersoneel en tevens hobbyjoggers kwamen op het idee om op 24 maart 2019 deel te nemen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Hun motivatie om voor dit doel te lopen vond zijn oorsprong in het feit dat ze ook in hun directe omgeving met deze ziekte geconfronteerd werden.

De te lopen afstand is voor elk van hen een uitdaging waarvoor ze al geruime tijd intensief aan het trainen zijn. Dit doen ze echter niet alleen want regelmatig lopen er voor de sportiviteit nog enkele andere collega’s mee. Indien het door onvoorziene omstandigheden nodig zou zijn kan één van hen ook steeds als stand-in fungeren.

Randactiviteiten.

Het inschrijvingsgeld om op 24 maart 2019 in Boom deel te nemen bedraagt €2500. Hiervoor organiseerden de collega’s van “De Collega’s Lierde” enkele activiteiten zoals de verkoop van kerstrozen en dan nu “Nen dagschotel voor het goede doel”.

Wie de Kerstrozen gemist heeft en niet aanwezig kon zijn op het eetfestijn kan De Collega’s Lierde nog steunen door op 24 maart in De Schorre te Boom te gaan supporteren ofwel met een gift via de link: https://www.100kmrun.be/team/de-collegas-lierde

De Collega's aan 't werk.
40km-runner = Sven – 30km-runner = Nathalie (rechts achter) – 20km-runner = Veerle (vooraan) – 10km-runner = Julie (links achter)

X