Drugs en alcohol nog steeds enorm probleem in het verkeer

In het kader van het thema “Alcohol & Drugs” controleerden politie Ninove 58 voertuigen in de gemeenten Appelterre-Eichem, Okegem, en Ninove. In totaal werden 15 overtredingen vastgesteld waaronder 3 voor drugs in het verkeer.

Eén persoon legde een positief ademtest af en legde een rijbewijs voor dat eerder was aangegeven als verloren. Dit rijbewijs stond eveneens geseind. Na verdere controle bleek het huidige rijbewijs zich te bevinden op de griffie van de politierechtbank daar de betrokkene medische proeven diende af te leggen. De betrokkene heeft dit tot op heden nog niet gedaan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X