Zottegemnaar daagt Natalia en Koen uit tijdens The Voice

27/2/2019 – Zottegem – In de vierde Blind Auditions van The Voice waagt een nieuwe lichting kandidaten haar kans. De 4 coaches zijn voor de selectie van hun 15-koppig team enkel aangewezen op hun gehoor. Natalia, Koen Wauters, Bart Peeters en Alex Callier zitten immers opnieuw met hun rug naar de deelnemers gedraaid. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat, drukken ze op de knop waardoor hun stoel richting het podium én de deelnemer draait.

Vorig week durfde een kandidate “I’ve Only Begun To Fight” van coach Natalia te brengen, m ét succes. Vahe (19, Zottegem)  gaat deze week nog een stapje verder. Hij daagt volgende vrijdag zowel Natalia als Koen uit om hun stoel te draaien door “Ik Wil Je Terug” te kiezen, het nummer van Natalia dat Clouseau bewerkte tijdens het programma Liefde voor Muziek.

Check als voorproefje deze video van De Beiaard uit 2016 van Vahe.

Wij duimen alvast mee vrijdagavond!

Veel succes Vahe !!!!!