huiskamerconcerten Melle

Melle huiskamerconcerten bij de buren.

huiskamerconcerten Melle

Op zondag 10, 17, 24 en 31 maart stellen vier Melse gezinnen hun huis open voor artiesten en publiek. De optredens beginnen om 10.30 uur. Je geniet van een volwaardig concert in een intieme setting. Artiesten houden erg van het nauwe contact met het publiek en geven het beste van zichzelf. Op het einde biedt de gemeente samen met de gastheer of -vrouw een glaasje aan.

De locatie krijg je meegedeeld bij aankoop van je ticket. Een kaartje kost 8 euro en 4 euro voor wie 14 jaar is of jonger. Wie houder is van een EDC-kaart (European Disability-card) kan deelnemen aan de helft van de prijs en een begeleider gratis meenemen.
Informatie
Mieke Penninck, cultuurbeleidscoördinator, Gemeenteplein 1, 9090 Melle
Tel. 09 210 07 75 | e-mail cultuurdienst@melle.be

foto Melle Runa Remedy

10 maart — 10.30 uur | Runa Remedy
Runa Remedy is een zijproject van Koen Eeckhout, trompettist van Radio Negra. Zelf beschrijft hij dit project als een muzikaal uitstapje om te ontsnappen aan het menselijk leed. De remedie in kwestie? Een mengeling van Franse chansons, evergreens en eigen werk.

 

 

foto Melle Tars Lootens

17 maart — 10.30 uur | Tars Lootens
Tars Lootens is bij het brede publiek bekend van televisieoptredens in programma’s als de kinderacademie. Minder bekend is dat Lootens een veelzijdig pianist én componist is die zijn strepen verdiend heeft in pop, rock en vooral jazz. Hij speelde met Toots Thielemans, Philip Cath érine, Adamo, I Fiamminghi, Jo Lemaire, Will Tura en nog veel meer. Naar Melle komt hij solo, maar hij brengt mooie muziek mee…

 

 

foto Melle Ilse Duyck group

24 maart — 10.30 uur | Ilse Duyck group
Ilse Duyck en haar verschillende projecten zijn in onze streek geen onbekenden. De Merelbeekse werkte in de loop van de jaren aan haar eigen geluid met verschillende jazzprojecten, waaronder My Groovy Sisters en haar eigen ‘Ilse Duyck Group’. Duyck is een geschoolde jazzzangeres die haar stem bespeelt als een instrument: beheerst, met precisie én emotie. Klasse van eigen bodem!

 

 

 

foto Melle Amoy Fanray

31 maart — 10.30 uur | Amoy Fanray
Amoy Fanray is de band rond Oost-Vlaamse singer-songwriter Jonas Broekaert. Bezielde en tijdloze no-nonsenseliedjes rond thema’s als liefde en verlangen. Knap uitgewerkte songs met scherpe kantjes, soms breekbaar en herleid tot de essentie, dan weer onstuimig en passioneel, maar altijd recht uit het hart.

X