Fietsatelier PTI Zottegem werd vernieuwd

Het fietsatelier van het Provinciaal en Technisch instituut in Zottegem werd volledig vernieuwd.

Om de leerlingen van de tweede graad nog kwalitatiever STEM-onderwijs te geven werd het fietsatelier van PTI Zottegem volledig vernieuwd. Zo hielpen de leerlingen bij het ontwerp van de verschillende werkposten en werd nieuw gereedschap voorzien zodat elke leerling over zijn eigen materiaal kan beschikken.

Als kers op de taart konden we dankzij een gulle tussenkomst van de firma Thompson,  uit Lessen, beschikken over een aantal splinternieuwe fietsen. Zo kunnen de leerlingen kennismaken met de laatste nieuwe snufjes die momenteel op de markt zijn en zelfs de populaire elektrofiets behoort nu tot hun ‘wagenpark’. Het atelier zal te bezichtigen zijn tijdens de open dag op 28 april. Zeker de moeite waard!