sdr

Moreno Vanhuffel en Alice Messiaen prins en prinses carnaval in BS De Trampoline

Carnaval werd in GO! BS De Trampoline gevierd met aandacht voor fluo én talent. Een fluotalentenshow met dans, zang, viool, balkunstjes, moppen, po ëzie, …

Elke leerling kon zich kandidaat stellen om prins- of prinsesfluo te worden. Tijdens een talentenjacht toonden ze het beste van zichzelf aan de andere leerlingen. Daarnaast moesten ze zich zo origineel mogelijk verkleden m ét aandacht voor fluo. Dit fluoverkleedfeest werd georganiseerd in het kader van carnaval, maar ook als actie om de zichtbaarheid in het verkeer onder de aandacht te brengen. Ze slaagden hierin met verve: Alice Messiaen slaagde erin om het grootste aantal fluoattributen te combineren, Hannah Dewolf zong als een echte operazangeres, Storm Osselaer trakteerde ons op een goochelkunstje, Mostrey Nora speelde een stuk met haar viool, … Het werd een echte talentenshow. De leerkrachtenjury had de moeilijke taak om een prins en prinses te kiezen. Mattis De Winne, de jeugdburgemeester, had de eer om   Vanhuffel Moreno en Alice Messiaen tot prins en prinses te ‘kronen’.”

sdr
X