Kevertreffen in Ninove, voor de 22ste keer

The Freddy Files
©SoRi – The Freddy Files

Het kevertreffen gaat door op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 en zal kevertjes vanuit geheel europa aantrekken. Reeds vele Engelse, Duitse, Nederlandse, Franse enthousiastelingen staan klaar om met hun luchtgekoeld kevertje of afgeleide naar Ninove af te zakken voor de 22ste  editie van het kevertreffen te Ninove.

The Freddy Files
©SoRI – The Freddy Files

Dit jaar organiseren The Freddy Files de Sexy Semaphore Sunday, een thema die de volgswagentjes met pijlpinkers eens extra in de verf zet. Het zijn dus de kevertjes en busjes die nog altijd rondrijden met pijlpinkertjes. De bezoekers kunnen zaterdag de kevers al bezoeken in de brouwerij Slaghmuylders te Ninove tevens kunnen ze het speciale Witkap glas ontdekken, dat ook dit jaar het logo van het kevertreffen draagt. De verzamelaars kunnen trouwens het Witkap glas verschaffen in de brouwerij Slaghmuylders of bij parfumerie Peeters.

©SoRI – Special Edition Witkap glazen

Zondag 17 maart 2019, kunt u het tijdens het Primavera weekend, het opendeurweekend voor alle winkels in de binnenstad die lid zijn van de VHN, alle kevertjes bewonderen in de binnenstad van Ninove.

Praktische informatie:

Wanneer: Zaterdag 16 maart 2019 van 14u00 – 18u00
Waar:  Brouwerij Slaghmuylder – Denderhoutembaan 2, 9400 Ninove

Wanneer: zondag 17 maart 2019
Waar: Centrum van Ninove vanaf 9u00

X