Copyright Google

Spooroverweg Traveins 3 weken gesloten

Copyright Google

De spooroverweg op Traveins in Sint-Goriks-Oudenhove zal gesloten zijn van maandag 11 maart tot en met maandag 1 april.

Infrabel zal er werken uitvoeren. De overweg wordt heraangelegd in beton, wat veel onderhoudsvriendelijker is. De werken zijn zo ingrijpend dat ook het treinverkeer wordt stilgelegd tijdens het weekend van 16 en 17 maart. Er wordt een omleiding voorzien en de omwonenden krijgen de komende dagen een pamflet (20190311_inf_Zottegem_Traveins_NL ) met alle nodige info in de bus.

 Op sociale media waren er enkele mensen die zich zorgen maakten dat deze werken en de omleiding zouden samenvallen met de werken aan de Erwetegemstraat. Maar dat is niet het geval. In die zin dat de doorgang op de Erwetegemstraat pas afgesloten wordt op 27 mei.