KMI voorspelt rukwinden tot 90 km/h. Opletten voor vallende takken.


Geraardsbergen. Het KMI voorspelt onstuimig weer met rukwinden tot 90 km/h. De wind wakkert aan vanuit het zuidwesten. Deze morgen worden er ook buien voorspeld. Weggebruikers worden  voor vallende takken gewaarschuwd. Dit onstuimig weer mag ons er niet van weerhouden om naar ‘de Eersten Toog’ te gaan.

Deze morgen trekt een heuse voorjaarsstorm over ons heen met rukwinden tot 90 km/h, die met buien gepaard gaan. Wie de weg op moet, is gewaarschuwd. In en rond Geraardsbergen lagen reeds heel wat afgewaaide takken op de weg. De veiligheidsdiensten roepen op tot voorzichtigheid. Deze namiddag zou de wind afzwakken en de buien verminderen.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X