Ten voordele Fonds Emilie Leus: Günther Neefs in GC De Kluize

Kom genieten van een   zalig avondje in GC De Kluize in Scheldewindeke. Op zaterdag 23 maart vanaf 20 u krijg je in de Oosterzeelse cultuurtempel een unieke kans om het concert met Günther Neefs bij te wonen. Het wordt een onvergetelijk avondje. Organisator MA&P, geruggensteund door een enthousiast team, toont nog maar eens een groot hart want de opbrengst van het concert gaat naar ‘Fonds Emilie Leus’. (Reporter 17).

Vzw Music Amusement & Entertainment Performances (MA&P) blikt alvast met hoge verwachtingen uit naar het groots concert. Hoe vaak krijgt een mens de kans om Günther Neefs in Oosterzele en de regio aan het werk te zien? Zaterdag 23 maart dus, en het zou zonde zijn om dat te missen. De theatershow van Gunther Neefs moet de temperatuur in GC De Kluize de hoogte injagen. Günther Neefs pakt in GC De Kluize uit met zijn muzikaal project Roots 66: muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther Neefs en Guy De Pr é. In augustus 2018 gingen zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen Roots 66. We kunnen niet genoeg onderstrepen hoe lovenswaardig het initiatief is van MA&P om opnieuw een concert te organiseren voor het goede doel.
Fonds Emilie Leus
Emilie Leus (18) werd op 11 november 2009 het slachtoffer van een tragisch ongeval in Oosterzele. Ze overleed op 13 november 2009. Ze liet samen met haar vriendinnen Laetitia (18) en Lauren (17) het leven. Het ongeval werd veroorzaakt door een jongeman die na een nacht fuiven overmatig had gedronken. Emilie, een beloftevolle jonge vrouw, had steeds een positieve en sociale attitude. Om aan dat onrechtvaardig drama een positieve wending te geven ontstond het ‘Fonds Emilie Leus’. Het richt zich op preventie van rijden onder invloed, sensibilisering en het steunen van jonge verkeersslachtoffers met een verworven beperking. Het dramatisch overlijden van Emilie mag niet totaal zinloos zijn.
Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar tegen 25 euro. Er is ook mogelijkheid tot deelname aan culinair arrangement (aanvang 17 u 30) en concert (20 u) tegen 75 euro. Info en reservatie: www.ma-en-p.be, info@ma-en-p.be, 0479 / 56 46 75.           Reporter 17