Bezoek Residentie De Krekelberg Balegem

Op zondag 17 maart vanaf 10 u tot 17 u kun je een bezoek brengen aan Residentie ‘De Krekelberg’, Balegemstraat 7 — 15 in Balegem. Iedereen is welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig. (Reporter 17).

Je kan tijdens de ‘Dag van de Zorg’ de site verkennen en een modelappartement bezoeken. Je kan ook kennis maken met een CM – Zorgmakelaar. Hij is er een aanspreekpunt voor al uw mogelijke zorgvragen. Men regelt zorg in crisissituaties of bij stijgende zorgnood en bevordert de sociale contacten tussen de residentiele bewoners. Misschien nog niets voor jou, maar ongetwijfeld ken je senioren, familie of kennissen die zonder zorgen zelfstandig willen blijven wonen. Een assistentiewoning kan de ideale oplossing zijn.
Residentie De Krekelberg, waar zorgeloos thuis wonen start. Het zijn aangepaste appartementen voor senioren die comfort, veiligheid en gezelligheid zoeken met zorg — en dienstverlening binnen handbereik. Interesse? Komen kijken is de boodschap.           Reporter 17