Proef de speciallekes van KVV Windeke

Op zaterdag 16 maart vanaf 18 u 30 tot 21 u 30 en op zondag 17 maart vanaf 11 u 30 tot 15 u kan je in GC De Kluize, Sportstraat in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker eten: Chateaubriand, zalm met Oostends visserssausje, balletjes in tomatensaus, met frieten en groenten, proef de speciallekes van KVV Windeke. (Reporter 17).

Het eetfestijn van KVV Windeke staat voor sfeervol en lekker eten. Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke smaken en geniet vooral van de typische Windo-sfeer. Eenmaal wit —zwart, altijd wit — zwart. Het KVV — team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en KVV-fanaten, sympathisanten zijn welkom’, klinkt het bij het bestuur van KVV Windeke. Je kan op zaterdag 16 en zondag 17 maart in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun KVV Windeke. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Deelnemen kost 17 euro, kinderen (-12) smullen tegen 10 euro. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar bij voorzitter Stefaan De Keyster, KVV — bestuursleden, spelers, Henk De Smaele,…                     Reporter 17