Quiznamiddag bij KVG Oosterzele

Op woensdag 06 maart in zaal “De Rots” was het weer quizzen bij KVG, 19 ploegen van 4 tot 5 deelnemers per ploeg.

De Quiz werd gepresenteerd door Julien De Meyer , de beelden werden getoond door Hubert Van De Sype en de jury was in handen van Antoine Heyerick, Daniel Lemmens en   Willy Van De Vijver.

De Quiz blijft ieder jaar een succes. Wij stellen vast dat het aantal deelnemers ieder jaar aangroeit, zo een 85 personen waren ingeschreven. Dat heeft te maken met de formule die gehanteerd wordt: alleen de winnende ploeg wordt vermeld, iedereen ontvangt dezelfde waardevolle attentie, en tenslotte wafels smullen!

 

Er werden zo 12 kg wafels gebakken door Juliette Van De Sype, Juliette Meuleman, Ines Claeys, Arlette Kesteleyn, Rita De Landsheere en Nicole Van Cauwenberge. En ze smaakten bijzonder lekker!

 

 

De winnende ploeg “De Brandnetels”, behaalden 97.5 punten op 100. Deze ploeg bestond uit: Germain Van Der Gucht en Rolanda, Julien Van Der Gucht en Christianne Scheirlinck. Voorzitter Juliette Van De Sijpe. De andere ploegen scoorden tussen de 80 en 90 punten. Iedereen was zeer tevreden over de namiddag.

Volgende activiteiten: 14 april 2019 Paasfeest in GC De Kluize