Ouderraad Vrije Basisschool Zwalm organiseert 2de editie van spetterende ‘Quiz van de juf of een bank achteruit’

Voor de tweede keer graaft de ouderraad van Vrije Basisschool Zwalm in jullie grijze cellen, om te ontdekken wat er nog overblijft van kennis uit de lagere school en daarna. Doe jij graag opnieuw of voor de eerste keer mee? Kom dan samen met maximum vier compagnons op vrijdag 22 maart om 19u30 naar parochiezaal De Zwaluw, Decoenestraat 12 Munkzwalm. Voor 20 euro heb je een avond vol weetjes en plezier, met nu ook meer en betere prijzen! Niemand gaat met lege handen naar huis!

De opbrengst investeert de ouderraad integraal in de aankoop van chromebooks voor de leerlingen.

Schrijf je in door je teamnaam door te mailen aan ouderraad@vbzwalm.be. De eerste vraag wordt afgevuurd om 20u00. Haast je, want plaatsen zijn beperkt. Graag tot dan!

Over de ouderraad
De ouderraad is een dynamische ploeg van ouders uit Zwalm en Boekel, die nauw betrokken zijn bij de inhoudelijke en praktische werking in beide vestigingen van de vrije basisschool. Zij informeren en ondersteunen zowel school als ouders, en organiseren daarnaast ook schoolbrede ontmoetingsactiviteiten. De opbrengsten van die activiteiten gaan integraal naar werkingsmiddelen voor de school.

Info : Anke Thuy, persverantwoordelijke ouderraad VB Zwalm 
0473 45 61 60 – anke_thuy@hotmail.com