Na het succes van de Egmont-musical: Allemaal Flandrien – de musical, audities op 14 en 28 april

Na het grote succes van de Egmont-musical waagt het Zottegemse productiehuis Pijkenzot zich aan een nieuwe musical: Allemaal Flandrien.

“Allemaal Flandrien — de musical neemt je mee naar de wereld van afzien en uitblinken, de koers. Vlaamse wegen, Vlaamse kasseien, een Vlaams koersverhaal”, klinkt het bij Elke Moreels, Barbara Cousy en Maarten Vansintjan en ook Lien Wattez. “Voor wielerfanaten én voor sporthaters.  De audities zijn gepland op 14 en 28 april en gaan door in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont. Er zijn enkele hoofdrollen weggelegd voor 20-plussers én 50-plussers! Op deze audities is iedereen welkom, met of zonder ervaring. Er zal gevraagd worden om een eigen lied te zingen en al een lied in te studeren dat zal gebruikt worden in de musical zelf. Inschrijven kan nog tot 1 april 2019 (geen grap!).”

“Als trotse Zottegemnaren willen wij in 2020 onze stad opnieuw laten kennismaken met een familiemusical rond een zeer herkenbaar thema. Net zoals vorige keer doen we beroep op een professionele scenarist, regisseur en componist die samen met een ons een thema dat Zottegem nauw aan het hart ligt alle eer aan te doen. We streven er opnieuw naar om de 9 voorstellingen volledig uit te verkopen en zo minstens 2700 mensen in het publiek te verwelkomen.”

Speeldata in CC Zoetegem

3 weekends in het voorjaar van 2020: 21-22-23 februari, 28-29 februari en 1 maart en 6-7-8 maart 2020.

Tickets en info via  www.pijkenzot.be.

Zo was Egmont — De Musical

vzw Pijkenzot organiseert een musical over het leven van Egmont

VIDEO: Egmont — De Musical, een voorsmaakje

VIDEO: Egmont the Musical stelt crew én openingsnummer voor

Première van ‘Egmont de musical’ brengt Zottegem in vervoering