VIDEO: Egmont – De Musical, een voorsmaakje

1111

Zottegem, 29/05/2017 –  De voorbereidingen van Egmont – de musical zijn volop aan de gang. Na twee zondag van audities werd vorige week  de volledige cast van bijna 30 personen gekozen. (PDV)

De volledige cast wordt op 25 juni voorgesteld. Tegelijk is er die dag  een workshop waarbij de regisseur en de componist met de cast zullen  kijken hoe iedereen het best in de musical past en hoe de muziek verder op maat kan uitgewerkt worden.

Voor zij die nog geen idee hebben waar de musical naartoe gaat, kijk en luister dan zeker eens naar het duet “Nooit durfde ik hopen” dat twee van de  castleden mochten opvoeren tijdens de voorstelling van het jaarprogramma van CC Zoetegem:

[wpvideo k0qR4IzM]

 

Meer info over het project via:

Facebook

Website