VIDEO: Egmont the Musical stelt crew én openingsnummer voor

19420382_455999198097895_7753100677406623452_n (1)

Zottegem, 26/06/2017 – De musical rond de figuur van Egmont begint meer en meer vorm te krijgen. Gisteren werden de crew én het openingsnummer voorgesteld. (PDV)

Egmont De Musical‘ kadert in het Egmont-jaar 2018 waarbij in Zottegem Lamoraal Egmont een jaar lang in de kijker zal geplaatst worden. Het initiatief kwam van drie jonge Zottegemnaren: Elke Moreels, Barbara Cousy en Maarten Vansintjan.

De musical werd speciaal geschreven voor Zottegem en zal uitgevoerd worden musical-talenten uit Zottegem en omstreken. De voorstellingen gaan door in februari 2018 in CC Zoetegem. Kaarten kunnen nu al besteld worden via http://www.cczoetegem.be/node/434

De voorstelling van onze cast gebeurde aan de hand van een nieuw geschreven en gecomponeerd nummer (muziek door Benjamien Lycke en tekst door Leen Cogghe) dat samen ingeoefend werd tijdens enkele zangsessies eerder die dag. Ontdek het nummer hieronder.

Openingsnummer Egmont – de musical

Gisteren stelden wij met dit nieuwe nummer de volledige cast voor van Egmont – de musical.Talent van eigen (lokale) bodem: daar mogen we trots op zijn! Kom hen zeker bewonderen op een van onze negen voorstellingen in februari 2018!Tickets reeds verkrijgbaar via http://www.cczoetegem.be/node/434, 09/364.69.33 of uitbalie@zottegem.beBedankt en proficiat aan onze cast!Muziek door Benjamien Lycke, tekst door Leen Cogghe, regie door Stijn De Wolf

Nai-post ni Egmont – de musical noong Lunes, Hunyo 26, 2017

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X