Sint-Lievens-Houtem: WZC Ter Kimme breidt uit

unnamed (1)

Sint-Lievens-Houtem, 26/06/2017 – De vooropgestelde datum waarop de nieuwbouw zou afgewerkt zijn, namelijk de zomer van 2017 is in het verschiet. Nadat de nieuwbouw afgewerkt is, worden de bestaande gebouwen ook aangepakt en gemoderniseerd. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

Nieuwe gebouwen bijplaatsen en dat realiseren met een minimum aan overlast voor bewoners en hun familieleden is een heuse prestatie.  Het opzet van dit nieuw woonzorgcentrum is aan de bewoners meer (leef)ruimte geven en ook meer comfort aanbieden.
Maar daar bovenop hebben de nieuwe kamers  ook tal van andere bijkomende nieuwe elementen : zoals een individuele douche, en een keukenelement, zeer goed uitgeruste badkamers, en er is ook gedacht aan het installeren van  nieuwe technologie in de kamers.
unnamed (2)
De  nieuwbouw is gedeeltelijk onderkelderd voor technische installaties, maar ook met een keuken.  Het komt ten goede aan de huidige en nieuwe bewoners van het woonzorgcentum Ter Kimme.
Praktisch
Contactgegevens:  VZW Ter Kimme Kloosterstraat 3  –  9520 Sint-Lievens-Houtem  053/60.51.10
Inschrijven op de wachtlijst: Contacteer  Sara Van Overmeiren telefoon  053/60.51.10  en
HDK (foto’s L.A.M.P)