Toneel Gezelschap Velzeke speelt ‘Kaas met gaatjes’

Toneel Gezelschap Velzeke (TGV) brengt opnieuw een blijspel, ‘kaas met gaatjes’, een blijspel van Luc Kerkhofs,   in een regie van Antoine Van De Velde.

Verhaal

Pol en Vital, twee jonge boeren, wonen samen met hun bazige zuster in het ouderlijk huis. Ze genieten van het boerenleven en gaan op tijd en stond een potje stropen. Liever dat nog dan te stoeien met het vrouwvolk dat er over de vloer komt. Tot de buurman hen op een dag komt vragen of zijn minnares een paar dagen op de boerderij mag logeren. Men stemt toe. De sfeer op de boerderij verandert zienderogen. Het vrouwelijk schoon brengt hun hoofden op hol. Door een stevige blunder van Vital drinkt Pol vergif en hij sterft. Maar dan daagt zijn engelbewaarder op. Die brengt Pol weer tot leven op één voorwaarde, dat hij belooft om goede manieren te leren.

Praktisch

Je kan het toneelstuk bekijken in het Ontmoetingscentrum van Velzeke, Provinciebaan 275 op   23 maart om 19.45 u, 24 maart om 17.45 u, en op 25 maart, 29 maart en 30 maart om 19.45u. De inkom bedraagt 8 euro. Info en reservaties: 0486 09 71 85.