Vrijwilligers vzw De Bron krijgen blik achter de schermen in AZ Sint-Elisabeth

Tijdens ‘Week van de Vrijwilliger’ zette vzw De Bron uit Zottegem naar jaarlijkse gewoonte haar vrijwilligers in de bloemetjes.

Binnen de organisatie zijn 40 vrijwilligers actief, zij zetten zich in voor het welzijn van de senioren. Vzw De Bron kan de meerwaarde van vrijwilligers niet genoeg benadrukken. Zij zorgen steeds voor dat tikkeltje extra bovenop de goede zorg. Om hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet probeert vzw De Bron regelmatig een activiteit te organiseren voor haar vrijwilligers.

Tijdens ‘Week van de Vrijwilliger’ werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een etentje in restaurant De Kleine Prins te Zottegem. Aansluitend kregen ze een exclusieve rondleiding in AZ Sint-Elisabeth. Daar werd een bezoek achter de schermen gebracht. De rondleiding bracht hen doorheen het dagziekenhuis met de bijhorende operatiekwartieren, langs de kledijautomaat naar de industri ële keuken. De vrijwilligers konden terugblikken op een aangename avond.