Zusjes Emma en Marie De Naeyer behalen zilver en brons op Belgisch Kampioenschap!

Zusjes Emma en Marie de Naeyer pakken zilver en brons voor ACG-kern Zottegem op Belgisch Kampioenschap (BK) indoor 2019

De zusjes Emma en Marie De Naeyer van ACG-kern Zottegem schitterden gisteren tijdens het Belgisch kampioenschap atletiek voor cadetten en scholieren in Gent.

In de discipline 60 meter horden behaalde Emma zilver en Marie brons. Tijdens de reeksen plaatsten beiden zich vlotjes voor de finale. En daar ontploften ze: want Emma behaalde zilver (8.65”) en Marie (8.69”) brons. Voor Emma een compleet onverwachte opsteker, want heel lang out geweest met een hardnekkige blessure. Maar ook Marie verraste in de finale: als 1e jaarsscholier en jongste deelneemster zette ze een hele scherpe tijd neer én … behaalde ze brons.

Voor ACG-kern Zottegem waren ook Laurens Lecocq (cadet) en Emile De Winne (scholier) geselecteerd voor dit BK. Laurens zette met een vierde plaats op de 60m een heel mooi resultaat neer. En Emile De Winne klokte op de 200m af in een scherpe 23.50”.

Meer info: www.atletiek-acgkernzottegem.be en www.facebook.com/acgkernzottegem