KVG viert paasfeest in GC De Kluize

Op zondag 14 april vanaf 11 u wordt het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke een plek waar u zich heel goed gaat voelen. KVG Oosterzele maakt zich op voor een onvergetelijk paasfeest. Blikvanger, het optreden van Lachcarrousel XL. Lachen, gieren, brullen. (Reporter 17)

Knus, gezellig, warm en hartelijk. Dat is het minste wat je kan zeggen van het KVG paasfeest. Het paasfeest start om 11 u met een eucharistieviering en palmwijding, opgeluisterd door het Ankerkoor. Na de viering serveert men het feestmaal met waterkerssoep, Mechelse koekoek, champignonsaus, kroketten en garnituur, koffie en gebak. Vanaf 14 u 30 belooft het optreden van Lachcarrousel XL een knaller te worden. Je krijgt een revue vol hilarische sketches en leuke liedjes. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar GC De Kluize in Scheldewindeke.
Deelnemen kost 25 euro, leden met een beperking betalen 20 euro. Inschrijven is noodzakelijk, voor 8 april 2019. Geef een seintje naar Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Hubert &   Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com.             Reporter 17