Creaties V éronique Coens stralen klasse, stijl en finesse uit

Wie graag de creaties van V éronique Coens wil ontdekken kan op vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart terecht bij MADE BY VERO, Dreef 8 in Scheldewindeke. Met trots toont V éronique haar creaties: handgemaakte & gepersonaliseerde sieraden, fantasiejuwelen, accessoires, handgemaakte bronzen sieraden uit Griekenland,…Ze maakt grensverleggende juwelen, gedurfd, vooruitstrevend, trendy, vol gratie,…(Reporter 17)

MADE BY VERO heeft ook topmerken in huis: Azuni London: Kate Middleton Collectie (nieuw), Opus4 (nieuw), Chartage, Biba, Ikki,… MADE BY VERO bestaat 5 jaar en wil de ‘houten’ verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan en pakt uit met speciale acties. V éronique heeft een passie voor schoonheid en vorm. Boeiende en tijdloze creaties, apart en toch betaalbaar voor iedereen. Verrassend subtiel. De creaties stralen klasse, stijl en finesse uit. Alle materialen worden met verwondering en respect benaderd. Maar ook met vreugde want kunst is voor V éronique Coens levenskunst, het geven van schoonheid aan wie daar oog voor heeft. Accessoires van MADE BY VERO maken het verschil en zijn meerwaardebieders, ze accentueren uw persoonlijke karaktertrekken. Duurzaam en exclusief. Accessoires van MADE BY VERO inspireren. Stuk voor stuk meesterwerkjes, een streling voor het oog. Je raakt er niet op uitgekeken. Je vindt er ook communiejuweeltjes, kindercollectie, uurwerken, handtassen, sjaals,… Voor elk wat wils. Kom het ontdekken op vrijdagen 15 en 22 maart van 10 u tot 20 u, zaterdagen 16 en 23 maart van 10 u tot 18 u, op zondagen 17 en 24 maart van 10 u tot 17 u. Mooi, meegenomen, bij aankoop van 25 euro krijg je een gratis schoudertasje keuze uit vijf kleuren.

Wie MADE BY VERO draagt, getuigt van klasse en smaak. Exclusieve pronkstukjes. MADE BY VERO een must voor zelfbewuste vrouwen die op elk ogenblik gezien willen worden en mogen worden.               Reporter 17