Vanavond opnieuw stormweer?

Vandaag dinsdag en komende vrijdag wordt volgens de weerkaarten opnieuw stormweer verwacht met windsnelheden tot 90 km/u.

Vanochtend worden windstoten tot 65 km/u verwacht. In de namiddag komt er regen en die gaat gepaard met hevigere wind. Met windstoten tot 90 km/u. Zondag waaide het dan wel harder dan 90 km/u, toch is voorzichtigheid geboden. Zeker omdat heel wat objecten zoals dakpannen los komen te zitten sinds het stormweer van zondag. Het speciale oodnummer 1722 voor meldingen van niet-levensbedreigende incidenten blijft actief. Het noodnummer 112 is voorbehouden voor noodsituaties waarin iemand mogelijk in (levens)gevaar is.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Nog meer stormweer op komst: “Voor veel daken kan dit de klap te veel zijn”