Sint-Kornelis-Horebeke opende kleuterverdieping

In de kleuterafdeling van de vrije basisschool in Sint-Kornelis-Horebeke is al een tijdje een nieuwe kleuterverdieping geopend in de peuter- en eerste kleuterklas. De kleuterverdieping is een realisatie van de ouderraad. De ouders en juf Wendy hebben hard gewerkt om de kleuterverdieping volledig op te bouwen en in te richten. Voor de peuters en de kleuters van de eerste kleuterklas is de kleuterverdieping een enorme verrijking en meerwaarde. De peuters en kleuters zullen daar in de toekomst ongetwijfeld nog heel veel plezier aan beleven.

Nieuwe directeur vindt Horebeke een mooi dorp
Sinds het nieuwe schooljaar is Patrick Van Herpe de nieuwe directeur van de Horebeekse school. Hij voelt er zich in zijn sas en heeft zich ondertussen al goed geïntegreerd. Hij zet het werk dat nooit af is van zijn voorganger Rik Bossuyt mooi verder.